Kunstles

Kunst maken in krachtige persoonlijke beeldtaal

Verdieping artistieke ontwikkeling

 

Atelier Jister 36, kunstenaar Wietske Lcklama à Nijeholt, cursus, kunst maken

.
.
In mijn atelier Jister36 werk ik als kunstenaar aan mijn olieverfschilderijen en kunstinstallaties; een heerlijke ruimte voor ‘kunst maken’ met (noorden)licht en prachtig uitzicht over de weilanden. Deze werkplek plus mijn ervaring met ‘kunst maken’ wil ik delen met (kunst)makers die een verdieping zoeken in de artistieke ontwikkeling. .
.
.
Beheers je voldoende technieken maar voelt ‘er zit meer in’ of denkt ‘ik wil verder komen’ dan is deze kunstles iets voor jou. Gericht op jouw persoonlijke groei als persoon en (aspirant) kunstenaar.
.
.
Mijn kracht is dat ik goed kan kijken naar jouw werk door mijn jarenlange ervaring van kunst maken en kunst kijken. Spreekt dit je aan dan zie ik je graag! Natuurlijk ga je naar huis met een kunstwerk waar je blij van wordt. Tot gauw! Wietske Lycklama à Nijeholt  contact

 

Jouw talent centraal

In mijn atelier ontwikkel je jezelf verder in datgene waar je goed in bent. Ik werk vanuit de eigen persoonlijke kwaliteit (eigenheid) die jij laat zien en laat je daarin groeien en zelfbewust worden als persoon en kunstenaar.
.
.
Tijdens het maken van kunst in mijn atelier wordt er intensief gewerkt en gepraat over wat je precies wilt uitdrukken. Dit levert waardevolle momenten op van inzicht en bewustwording.
.
.
Je leert de beeldende kwaliteit herkennen en scherper toepassen in je eigen werk. Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe kun je het beeld sterker maken? Moet er juist iets bij of iets af?.

Maatwerk

Kunst maken in atelier Jister36 is persoonlijke individuele begeleiding bij je artistieke ontwikkeling.
.
.
De aandacht ligt op het ontwikkelen, ontdekken en sterker maken van je eigen beeldtaal en minder op het aanleren van technieken. Bekijk voor inspiratie mijn hedendaagse kunst

.
Door mijn jarenlange ervaring van kunst maken en kunst kijken heb ik een goed gevoel ontwikkelt voor de waarde van kunst.

.
Aanmelden kunstles Jister36

 

Voor wie
Deze verdieping in je artistieke ontwikkeling is zinvol als je:

 • nieuwsgierig bent naar nieuwe inzichten,
  .
 • ambitie hebt om door te groeien,
  .
 • beschikt over voldoende vaardigheden en technieken,
  .
 • weer op een frisse manier naar je eigen werk wilt kijken,
  .
 • je bewust wilt worden van je eigen talent,
  .
 • kritisch naar je eigen werk kunt en wilt kijken.

Waar
Atelier Jister 36, 8404 GZ te Langezwaag, nabij Heerenveen in Friesland.

.
Investering
Vanaf 79 euro per dagdeel per persoon heb je al een waardevolle aanvulling in je artistieke ontwikkeling. Dit bedrag is exclusief materiaal en 6% BTW.

.
Meld je nu aan
Neem gerust contact op om jouw ideeën vorm te geven. Samen maken we er een waardevolle ontwikkeling van!