Over

kunstenaar Wietske Lycklama à Nijeholt

Persoonlijk

Mijn naam is Wietske Lycklama à Nijeholt, beeldend kunstenaar, en ik houd van uitdaging in het leven. Zoals over de schutting heen kijken hoe het net even anders kan. En van films, boeken en gesprekken met diepgang.
.
.
Maar ook om de zaterdag te beginnen met uitgebreid de krant lezen en verder gewoon even niks. En natuurlijk van kunst kijken en beleven, theater en onverwachte ontmoetingen.

.
.
Inspiratiebron

Ik hou ervan om uren naar koeien en schapen in het land te kijken. Van stilte, dromen en oplossingen bedenken. Dat laatste is soms knap frustrerend als de oplossing zich maar niet aandient. Maar als het kwartje valt……wow!
.
.

Avontuur en inspirerende uitdagingen aangaan, niet op de automatische piloot…… dat hoort bij mij.
.

Ik weet wie ik ben en wat ik aan waarde kan toevoegen. Dat geeft rust en vertrouwen in mijn werk. Dankzij een schat aan jarenlange ervaring van maken, kijken, doen, doorgaan en weer opnieuw kijken…..
.

Verhalen vertellen in toegankelijke beelden. Dat is mijn vak. Ik ben trots op wat ik doe.
.
.

.
.

 

 

Hedendaagse kunst kunstenaar Wietske Lycklama à Nijeholt

Hedendaagse kunst Wietske Lycklama à Nijeholt

.
.
.
Kijk voor meer informatie bij:

.
..
Exposities en kunstprojecten

.
.
mijn werk

.
.
cursus kunst maken

.
.
.
.

 

‘Ontroerende, inzichtgevende en blije momenten, dat is wat kunst mij tot nu toe heeft gebracht. Het geluk om te maken wat ik wil en dat er toe doet. Geraakt worden, dat vind ik het allermooiste van kunst.‘

.
.

Volg en like mij op facebook Je bent van harte welkom.

 

Kunst als cadeau? Kijk gerust even in de webshop voor een klein kunstobject of stolpbeeld. Sluiten