Cursus kunst maken

Waardevolle aanvulling in je artistieke ontwikkeling
Atelier Jister 36, kunstenaar Wietske Lcklama à Nijeholt, cursus, kunst maken

.
.
In mijn atelier Jister 36 werk ik als kunstenaar aan mijn olieverfschilderijen en kunstprojecten. Het is een heerlijke ruimte voor kunst maken met (noorden)licht en prachtig uitzicht over de weilanden. Elke keer ervaar ik hoe bijzonder dit is. Deze ervaring en mijn eigen ontwikkeling in kunst maken wil ik graag doorgeven aan diegene die een verdieping zoekt in zijn of haar artistieke ontwikkeling. .
.
.
Als jij bij het maken van kunst voldoende technieken beheerst maar voelt ‘er zit meer in’ of denkt ‘ik wil verder komen’.
.
.
Is de cursus kunst maken in mijn atelier iets voor jou. Je maakt kunst en tegelijkertijd is er aandacht en ruimte voor jouw persoonlijk verhaal. In een ontspannen sfeer met humor. Spreekt dit je aan dan zie ik je graag! Natuurlijk ga je naar huis met een kunstwerk waar je blij van wordt.
.
.
Tot gauw! Wietske Lycklama à Nijeholt  contact

.
Bij kunst maken in atelier Jister 36 stel ik jouw talent centraal

In mijn atelier ben jij welkom om jezelf verder te ontwikkelen in datgene waar je goed in bent. Ik werk vanuit de eigen persoonlijke kwaliteit (eigenheid) die jij laat zien en laat je daarin groeien en zelfbewust worden als persoon en kunstenaar.
.
.
Tijdens het maken van kunst in mijn atelier wordt er intensief gewerkt en gepraat over wat je precies wilt uitdrukken. Dit levert waardevolle momenten op van inzicht en bewustwording. Je leert de beeldende kwaliteit herkennen en scherper toepassen in je eigen werk. Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe kun je het beeld sterker maken? Moet er juist iets bij of iets af?
.
.
Door mijn jarenlange ervaring van kunst maken en kunst kijken heb ik een goed gevoel ontwikkelt voor wat er echt toe doet in de kunst. Mijn kracht is dat ik goed kan kijken naar jouw werk en de zwakke punten kan duiden die je onbewust al weet.

.
.
Cursus kunst maken in atelier Jister 36 is maatwerk

Kunst maken in atelier Jister 36 is persoonlijke individuele begeleiding bij je artistieke ontwikkeling. Gericht op je persoonlijke groei als persoon en (aspirant) kunstenaar.
.
.
De aandacht ligt op het ontwikkelen, ontdekken en sterker maken van je eigen beeldtaal en minder op het aanleren van technieken. Bekijk voor inspiratie mijn portfolio

.
.
Extra informatie cursus kunst maken atelier Jister 36 

* Hoe meld je je aan?

Neem gerust contact op om jouw ideeën vorm te geven. Samen maken we er een waardevolle ontwikkeling van!

.
* Voor wie geschikt?

Deze aanvulling in je artistieke ontwikkeling is zinvol als je:
.

 • nieuwsgierig bent naar nieuwe inzichten,
  .
 • ambitie hebt om door te groeien,
  .
 • beschikt over voldoende vaardigheden en technieken,
  .
 • weer op een frisse manier naar je eigen werk wilt kijken,
  .
 • je bewust wilt worden van je eigen talent,
  .
 • kritisch naar je eigen werk kunt kijken.

.
* Waar te vinden?

Atelier Jister 36, 8404 GZ te Langezwaag, nabij Heerenveen in Friesland.

.
* Wat is de investering?

Vanaf 79 euro per dagdeel per persoon heb je al een waardevolle aanvulling in je artistieke ontwikkeling. Dit bedrag is exclusief materiaal en 6% BTW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunst als cadeau? Kijk gerust even in de webshop voor een klein kunstobject of stolpbeeld. Sluiten