Nieuws

Hedendaagse kunst, kunst in opdracht, kunstprojecten

VERWACHT

Openlucht beleving Haren in de Wind

 .
.
..

Bezoekersinformatie Haren in de Wind

  • De kunstinstallatie is te beleven en te bezoeken van vrijdag 13 april 2018 tot en met zondag 21 oktober 2018 in Langezwaag. Bezoekersinformatie Haren in de Wind.
    .
  • Tip voor een dagje uit in Friesland. Kijk van tevoren op de website van LF2018 of je je bezoek aan Haren in de Wind in Langezwaag kunt combineren met een andere activiteit. Zo is er per dag te zien wat er nog meer te beleven valt in Friesland. Agenda LF2018.
    .
  • Langezwaag is met Haren in de Wind onderdeel van Leeuwarden-Fryslân 2018 (LF2018) als één van de 32 projecten van hoofdprogrammaonderdeel Under de Toer.
    ..
  • Meer informatie op Haren in de Wind en Facebook.

.
.

GEWEEST

 

Oproep: Meedenken finishkunstwerk Bonkevaart 2017

De Friesche Elf Steden willen in 2018 een kunstwerk plaatsen langs de Bonkevaart nabij de eindstreep van de Elfstedentocht.
.
.
Ben jij lid van de Friesche Elf Steden of ken je iemand die lid is? En wil je als lid hiervoor een idee inzenden voor februari 2017? Dan ga ik graag samen met je of jullie aan de slag om een ontwerp/beeld te maken voor langs de Bonke.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op of kijk hier voor inspiratie.

.
..
Nawoord van Wietske

Samen met Klasina Seinstra en Pieter Hilverda heb ik een voorstel ingediend. Helaas is de keuze niet op ons ontwerp gevallen.

.
voorstel finishkunstwerk Bonkevaart  

.
.
.
Persoonlijke uitnodiging expositie atelier 2016

Omdat ik mijn werk graag wil delen ben je van harte welkom om tussen Kerst en Oudejaarsdag mijn atelier, Jister 36 in Langezwaag te bezoeken.

Gezien in de Sa en de Woudklank.

Kom 28, 29 of 30 december 2016 van 11.00 – 17.00 uur gezellig langs voor gewoon kunst kijken, een praatje en/of even nagenieten van een glaasje wijn of anders.

.
.
.
Leipzig 2016

De Beestachtige Schat gaat 2 december 2016 naar Leipzig en ik ook!

.
.
.
Onthulling De Boom van Langezwaag 1 oktober 2016

Officiële presentatie van De Boom van Langezwaag, zaterdag 1 oktober 2016. Het was met recht een feestelijke presentatie; veel publiek, prachtig weer, mooie woorden en relaxte sfeer. Kijk bij Sa en De Woudklank en  Omrop Frylân voor een mooi fotoverslag.

Kunst als cadeau? Kijk gerust even in de webshop voor een klein kunstobject of stolpbeeld. Sluiten