Haren-in-de-Wind-Under-de-toer-LF2018, Openlucht beleving, kunstenaar Wietske Lycklama à Nijeholt, Monique Jansma

Dare to dream, dare to act en dare to be different zeker voor volwassenen

Ik geloof dat volwassenen juist op deze manier dromen, denken en doen heel goed beheersen mits ze daarvoor de ruimte krijgen en/of nemen. En dat deze manier van in het leven staan en doen niet alleen geld voor kinderen en jong volwassenen.

Natuurlijk moeten we de jeugd bij LF2018 betrekken. Maar ik weet zeker dat er voor heel veel kinderen heel veel te beleven is in het grote cultuuraanbod van LF2018. Het is niet alleen zelf maken. Het is ook belangrijk om als kind, samen met je ouders voorstellingen, muziek, beeldende kunst op te zoeken en je onderdompelen in wat er dan is. Dat is ook ervaren, leren, voelen, zien, luisteren en ruiken aan die nieuwe tijd of droom.

Read More
LF2018-Haren-in-de-Wind, openlucht beleving, kunstenaar Wietske Lycklama à Nijeholt

LF2018: kans voor mensen met ideeën

Geregeld zie ik mooie ideeën van mensen langskomen, die niet van de grond komen. Een aantal van deze mensen levert kritiek op LF2018. Jammer want alleen met een mooi idee ben je er nog niet. Het idee opperen, bij de organisatie van LF2018 droppen en daarna zelf niks meer doen… Ik geloof niet dat het zo werkt. Zo schetst men een beeld dat LF2018 wel kennis neemt van het idee, daar terecht enthousiast over is maar er verder niks mee doet. Ik ben van mening dat het daarna weer de beurt is aan diegene, die het idee heeft gedropt om dit verder uit werken.

Read More

Kunst als cadeau? Kijk gerust even in de webshop voor een klein kunstobject of stolpbeeld. Sluiten