Kunstprojecten

Verbinding tussen heden en verleden

Kunst in opdracht en kunstinstallaties

Bij kunst in opdracht haal ik mijn inspiratie uit persoonlijke verhalen, kenmerkende geschiedenis of gebruik/ inrichting van een bepaalde locatie. Vanuit aandacht en respect voor het verleden ontwerp ik een hedendaags en toegankelijk kunstwerk.
.
..
Ik houd van diversiteit en onderzoek de zeggingskracht van materialen voor de juiste balans tussen verschillende technieken en de aanwezige omgeving.
.
.
Mijn uitdaging bij kunst in opdracht is om door middel van schoonheid en harmonie in mijn kunstbeelden de leefomgeving een betekenisvol accent te geven.
.
.

.
.

Kunstprojecten

Als artistiek leider en bedenker van kunstinstallaties en kunstprojecten maak ik verbeelding van ideeën en dromen waar. Ik word daarin niet begrensd door een materiaal en/of kennis..
.
.
Het is voor mij juist inspirerend om in samenwerking met lokale betrokkenen op basis van kennis en vakmanschap een toegankelijk kunstwerk te bedenken en realiseren. Dat is de kracht van mijn kunstprojecten; gebruik maken van ieders kwaliteiten. Samen kom je dan verder.
.
.
Altijd met een verbinding tussen heden, verleden en de omgeving voor een ‘geaard’ kunstwerk. Door kunst leer je er anders tegenaan te kijken. Het is pure magie als zaken opeens kloppen en dingen op hun plek vallen.

 

.
.
..

.
.