Kunstprojecten

Verbinding tussen heden en verleden

Kunstinstallaties, kunst in opdracht

 

 

 


.

 

Kunst in opdracht

Pas de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met kunstwerken in de openbare ruimte, hierbij voel ik mij als een vis in het water. Ik leg de lat hoog als het om kwaliteit gaat, dat is mijn uitdaging! Als geen ander heb ik de drive dat het kunstwerk een hoge belevingswaarde oproept van welkom en trots.
.
.
Mijn inspiratie voor kunst in opdracht zijn kenmerkende verhalen, anekdotes, persoonlijke geschiedenissen en voorwerpen van een omgeving of bepaalde locatie. Vanuit aandacht en respect voor het verleden ontwerp ik een hedendaags en toegankelijk kunstwerk.
.
..
Ik houd van diversiteit en speel graag met materialen voor de juiste balans tussen verschillende technieken en de aanwezige omgeving. Beelden die de leefomgeving een bijzonder accent geven van schoonheid, aandacht en respect.
.
.
Ik ben ervan overtuigt dat dit esthetisch genoegen lang mee gaat in een omgeving waarin met zorg en aandacht voor de medemens is ingericht en dit ten goede komt aan de sfeer, beleving, welbevinden, veiligheid en leefbaarheid.

 

 

 

Kunstprojecten

Als artistiek leider en bedenker van kunstinstallaties en kunstprojecten maak ik verbeelding van ideeën en dromen waar.
.
.
Ik vind het inspirerend om in samenwerking met lokale betrokkenen op basis van kennis, vakmanschap en verbinding tussen heden, verleden en de omgeving een toegankelijk kunstwerk te bedenken en te realiseren.

 

Door mijn ervaring met en in de kunst ben ik in staat om aan dit proces een kunstzinnige en artistieke wending te geven. Ik word daarin niet begrensd door een materiaal.
.
.
Door kunst leer je er anders tegenaan te kijken. Het is pure magie als zaken opeens kloppen en dingen op hun plek vallen. Dat is de kracht van mijn kunstprojecten; gebruik maken van ieders kwaliteiten. Samen kom je dan verder, daar geloof ik in.

 

 

 

.
.
..

.
.