Kunstprojecten

Verbinding tussen heden en verleden

Kunstinstallaties, kunst in opdracht

 

 

 


.

 

Kunst in opdracht

Mijn inspiratie voor kunst in opdracht zijn kenmerkende verhalen, anekdotes, persoonlijke geschiedenissen en voorwerpen van een omgeving of bepaalde locatie. Vanuit aandacht en respect voor het verleden ontwerp ik een hedendaags en toegankelijk kunstwerk.
.
..
Ik houd van diversiteit en speel graag met materialen voor de juiste balans tussen verschillende technieken en de aanwezige omgeving. Beelden die de leefomgeving een bijzonder accent geven van schoonheid, aandacht en respect.
.
.
Ik ben ervan overtuigt dat schoonheid en harmonie ten goede komt aan de sfeer, welbevinden, veiligheid en leefbaarheid in de openbare ruimte. Daarom zijn kunstenaars belangrijk.

 

 

 

Kunstprojecten

Als artistiek leider en bedenker van kunstinstallaties en kunstprojecten maak ik verbeelding van ideeën en dromen waar. Ik word daarin niet begrensd door een materiaal..
.
.
Ik vind het inspirerend om in samenwerking met lokale betrokkenen op basis van kennis, vakmanschap en verbinding tussen heden, verleden en de omgeving een toegankelijk kunstwerk te bedenken en te realiseren.

 

Door kunst leer je er anders tegenaan te kijken. Het is pure magie als zaken opeens kloppen en dingen op hun plek vallen. Dat is de kracht van mijn kunstprojecten; gebruik maken van ieders kwaliteiten. Samen kom je dan verder, daar geloof ik in.

 

 

 

.
.
..

.
.